01
Planningfase

Belangrijk is dat elk detail wordt besproken over wat de wensen zijn, zoals bijvoorbeeld: de volledige naam van de persoon voor wie het cadeau is, de favoriete kleur van de persoon etc.

02
Ontwikkeling

We nemen elk detail mee zoals die is omschreven door onze klant en passen dat toe aan ons product. Mochten we nog vragen hebben of onduidelijkheden dan nemen we eerst contact op met de klant, voordat we het product verder ontwikkelen.

03
Resultaat

We hechten waarde aan kwaliteit en hopen dat de klant net zoveel plezier heeft bij het geven van het cadeau, als dat wij hebben bij het maken van het cadeau. Ben je toch niet tevreden over het product dan mag je het terug sturen binnen 30 dagen.

Over Tatiana Belhaj

U komt de Unieke pagina bekijken voor persoonlijke cadeau’s.

Mijn naam is: Tatiana Belhaj en al jaren ben ik creatief bezig met het maken van cadeautjes. Het begon als een hobby om iets unieks, maar vooral om iets persoonlijks te maken. Dit deed ik voornamelijk voor familie en vrienden. Ik heb dit altijd met liefde gedaan voor ze.. Ik zit vol met ideeën en ik weet er altijd mijn eigen draai aan te geven.

Tijdens het knutselen geniet ik volop. De waardering en de glimlach zorgt bij mij voor voldoening. Mijn wens is dan ook om een ander blij te maken of het nou groot is of klein, of zomaar, of voor een speciale gelegenheid. Dat maakt allemaal niet uit. Waarom niet van je passie, je werk maken? Zo is Unique Gifts ontstaan.

Op 25 mei 2018 heb ik Unique Gifts ingeschreven bij de Kamer van Koophandel om een bestaand bedrijf te worden.

Vanaf dat moment werd het officieel en ben ik mij meer gaan richten op bijvoorbeeld facebook en instagram maar ook om deel te nemen aan verschillende events.

Via de website kan je zelf je wensen aangeven en zijn de foto’s slechts een voorbeeld van hoe een product eruit zou kunnen zien.

Zo blijft alles bespreekbaar en kan ik altijd een cadeau maken op maat, speciaal voor jou.

Graag tot ziens bij Unique Gifts.

Veel liefs,

Tatiana Belhaj

verzending wereldwijd

Boven €75 euro gratis verzending

Geld terug garantie

Wij houden van blije klanten! Ben je toch niet tevreden over het product? Niet goed = bij ons geld terug!

ONLINE ONDERSTEUNING 24/7

Heb je een vraag over een product? Stel ze gerust via de chat!